| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MiniMax Středně pokročilý

Příspěvky: 702 Bydliště: Sám nevím kde! Už. poděkoval: 1x Poděkoval mu 1 člověk ve 0 příspěvcích
|
#20284 Zaslal: 24.01.07 23:55 Předmět: Decustomizace D/K750, W800 |
|
|
Nevykrádejte tento návod, ale linkujte na něj (nejlépe jen www.se-tuning.cz) pro zachování aktuálnosti. Případné poznatky bez obav připisujte do tohoto fóra > post reply
Návod, jak decustomizovat D/K750 a W800 od operátora.
Vše si uděláte doma za 10 minut!
- měli by jste mít pro upravy FAR manager, jestli ne, tak je tady návod, jak se pomocí FARu dostat do founu
CID 49 RED -> http://www.se-tuning.cz/viewtopic.php?t=1893
CID 49 BROWN -> http://www.se-tuning.cz/viewtopic.php?t=1822
- když budem ve FARu, tak najedem do složky FS -> tpa/preset/custom/ a zde smažeme všechny soubory a nahrajeme pro jistotu celou novou customizaci, kterou sosneme pro náš FIRMWARE zde:
http://www.topsony.com/foro/local_links.php?catid=16
(Luke: http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=489)
- až budeme mít nahraný všechny soubory ve složce custom, tak najedem do FS -> tpa/preset/system/custmenu a zde vše smažem
Nyní máte foun decustomizovaný jako u founů z volného prodeje!!
P.S.: Udělejte si zálohu smazaných souborů pro případnou reklamaci!
Návod vytvořen ve spolupráci s uživatelem xjardes!
malé úpravy Luke, na MiniMaxovu Češtinu už nemám síly |
|
| Návrat nahoru |
|
Shashek Kolemjdoucí

|
#23253 Zaslal: 05.02.07 20:58 Předmět: |
|
|
Diky moc. Uspesne sem decustomizoval. _________________ SonyEricsson K750i > W800i > K750i
CID 36 red
Sony Memory Stick Pro Duo 512MB
SiViN:Maximalní velikost sigu je 300x100px!! |
|
| Návrat nahoru |
|
xjardes Kolemjdoucí

|
#23750 Zaslal: 07.02.07 22:05 Předmět: |
|
|
jenom opet dodavam v
je potreba smazat vsechny soubory koncici *.itm
protoze jinak budou SE zalozky ve spravci souboru v kazde polozce --->> teda aspon u me  _________________ K750i CID49 BROWN --> ZMENA= sys. sound; zvyseni hlas. repraku; menu+layout a uprava nacitani z pamet. karty; camdriver; dispdriver; odstraneno logo operatora; odstraneny nepotrebne aplikace+customizace od T-mobile; zmenseni ukayatele hlasitosti |
|
| Návrat nahoru |
|
PetrM Kolemjdoucí

|
#24704 Zaslal: 13.02.07 00:41 Předmět: |
|
|
Postupoval jsem podle navodu vse probehlo ok, ale K750i my decustomizovana nepripada, mam cid49 brown VOdafone, jedine co mi zmizelo je uvodni a koncova animace vodafonu. V navodu se pise: Nyní máte foun decustomizovaný jako u founů z volného prodeje!!
Muze mi nekdo prosim napsat co presne by to vsechno melo odstranit u cid49 brown.
Dekuji |
|
| Návrat nahoru |
|

Příspěvky: 702 Bydliště: Sám nevím kde! Už. poděkoval: 1x Poděkoval mu 1 člověk ve 0 příspěvcích
|
#24707 Zaslal: 13.02.07 01:21 Předmět: |
|
|
| Nevím jak vypadá K750 od Vodafonu, tedy vím, protože jsem ho sám měl (mám), ale neměl jsem tam nic změněného, tak fakt nevím! tak že podle mě nebudeš mít ani ty nic moc změněného, asi jen animace! |
|
| Návrat nahoru |
|
KRtek™ Uklízečka

Příspěvky: 1942 Bydliště: Brno, Ostrava, Lukavec u Hořic, ... Už. poděkoval: 163x Poděkovalo mu 205 lidí v 81 příspěvcích
|
#24711 Zaslal: 13.02.07 01:45 Předmět: |
|
|
U VODAFONE TO NEFUNGUJE - MÁ I JINÝ MAIN S GRAFIKOU - NEJEDNÁ SE JENOM O SLOŽKY S FINALIZACÍ
teda jako u těch s customizovaným celým FW. stejně jako jsem jednou četl: už to není SE K800i ale VF K800i - udělali z toho úplně jinej mobil a fakt strašnej!!! _________________ KRtek™ je schválně a ne překlep
SE P1i, SE W750i, SE K550i
 |
|
| Návrat nahoru |
|

|
#24712 Zaslal: 13.02.07 01:50 Předmět: |
|
|
Jo to máš pravdu, mlj brácha mě pořád otravuje, že to chce změnit!  |
|
| Návrat nahoru |
|
PetrM Kolemjdoucí

|
#24723 Zaslal: 13.02.07 07:24 Předmět: |
|
|
| No tak to je naprd, zůstalo mi tam prakticky vše celá ta divná grafika, natvrdo nastaveny profily pro připojení, vodafone témata nejdou odstranit. Zvlaštní ale je že ve FS -> tpa/preset/custom/ byly adresáře s tématy, java hrami atd.. a po odmazani všeho dle návodu a nahrání celé nove customizace to už ve FS není, ale po zapnutí telefonu se to stejně odněkud dotahuje a zobrazuje, není my jasný proč by to tam mělo být 2x |
|
| Návrat nahoru |
|
PetrM Kolemjdoucí

|
#24758 Zaslal: 13.02.07 11:16 Předmět: |
|
|
Tak jsem zjistil že vodafone to ma udělaný celý nějak divně, vše je tam 2x a zabírá to zbytečně místo. To co je v FS -> tpa/preset/custom/ audio, image, java, themes ... tak se nachazi jeste v dalsich slozkach jako treba
java hry v FS/tpa/preset/system/ams
témata v FS/tpa/user/theme, image
...
takže i když se smaže FS -> tpa/preset/custom/ tak se vše načítá z předchozich složek _________________ K850i FW R1FA036
Naposledy upravil PetrM dne 13.02.07 11:37, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
lu.kas Nováček

Už. poděkoval: 2x Poděkovali mu 4 lidé v 1 příspěvku
|
#24759 Zaslal: 13.02.07 11:31 Předmět: |
|
|
| Ja osobne doporucuju vsem provest kompletni decustomizaci prehratim cele slozky FS. Ja to tak udelal a spokojenost maximalni. |
|
| Návrat nahoru |
|
PetrM Kolemjdoucí

|
|
| Návrat nahoru |
|
xjardes Kolemjdoucí

|
#25639 Zaslal: 17.02.07 19:13 Předmět: |
|
|
jestli ti to pomuze tady mas celou slozku FS beze zmen(zaloha hned po koupi) je to od T-mobile http://rapidshare.com/files/16928176/oficialFS.rar .... jo a u FS nezalezi co mas za DB.., teda aspon myslim _________________ K750i CID49 BROWN --> ZMENA= sys. sound; zvyseni hlas. repraku; menu+layout a uprava nacitani z pamet. karty; camdriver; dispdriver; odstraneno logo operatora; odstraneny nepotrebne aplikace+customizace od T-mobile; zmenseni ukayatele hlasitosti |
|
| Návrat nahoru |
|
Lachty Tuner

Příspěvky: 717 Bydliště: Štramberk (okres: Nový Jičín) Už. poděkoval: 7x Poděkovalo mu 49 lidí ve 21 příspěvcích
|
#25720 Zaslal: 18.02.07 01:54 Předmět: |
|
|
Zkopirujte do FS -> tpa/preset/custom/ je to bez tech odkazu na wap.
| kód: | | http://www.lachty.hostuju.cz/downloads/custom.zip |
A nezapomente smazat vsechny soubory v FS ->tpa/preset/system/custmenu/ _________________ Samsung OMNIA 8GB
 |
|
| Návrat nahoru |
|

|
#25722 Zaslal: 18.02.07 02:57 Předmět: |
|
|
| Jaké odkazy pořáda? Když snad uděláte to, co je nahoře, tak to bude jako u normál nec. tel.! |
|
| Návrat nahoru |
|
Lachty Tuner

Příspěvky: 717 Bydliště: Štramberk (okres: Nový Jičín) Už. poděkoval: 7x Poděkovalo mu 49 lidí ve 21 příspěvcích
|
#25783 Zaslal: 18.02.07 13:42 Předmět: |
|
|
Prave ze nebylo, byli tam odkazy na wap. Tady to mate pekne upravene nemusite nic mazat v te slozce custom. _________________ Samsung OMNIA 8GB
 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
|