|
 |
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
adalv Kolemjdoucí

|
#205749 Zaslal: 09.11.09 21:59 Předmět: |
|
|
| adalv napsal: | mam stejný problém jako měl lolo: pomůžete někdo? děkuju
vsetko v pohode prebehlo ale ked som ho zapol a zadal pin tak mi pise "configuration error.please contact your network operator or service centre. |
Vyřešeno, použil jsem jiné flash soubory |
|
| Návrat nahoru |
|
kubo03 Kolemjdoucí

|
#207891 Zaslal: 28.11.09 17:41 Předmět: |
|
|
pls help vsetko bolo ok ale ked zapnem telefon mi vypise configuration error.please contact your network operator or service centre
prosim som zaciatocnik co mam robit????? |
|
| Návrat nahoru |
|
Hafan343 Pokročilý

Příspěvky: 1238 Bydliště: Žehra, SR Už. poděkoval: 85x Poděkovalo mu 179 lidí ve 174 příspěvcích
|
#207895 Zaslal: 28.11.09 17:53 Předmět: |
|
|
kubo03 nahraj costumizaciu _________________ SE W580i - R8BE001, CID52
Apple iPhone - 3G 8GB, FW-3.1.2 |
|
| Návrat nahoru |
|
kubo03 Kolemjdoucí

|
#207898 Zaslal: 28.11.09 18:02 Předmět: |
|
|
| a kde prosim ta pekne sory ja som debil v tomto?? |
|
| Návrat nahoru |
|
kubo03 Kolemjdoucí

|
#207899 Zaslal: 28.11.09 18:04 Předmět: |
|
|
a potom mi to uz bude slapat???
UZ SOM TO VYRIESIL DAKUJEM |
|
| Návrat nahoru |
|
kubaf Kolemjdoucí

Už. poděkoval: 2x
|
#216502 Zaslal: 07.03.10 12:46 Předmět: |
|
|
| Cau, funguje to i na CID49 Brown od Vodafone? Vsude ctu ze je to s Vodafonem slozitejsi nebo to nejde... |
|
| Návrat nahoru |
|
JuPa Kolemjdoucí

Už. poděkoval: 1x
|
#221612 Zaslal: 22.06.10 19:54 Předmět: |
|
|
Tak se mi to povedlo i s utopeným telefonem. Přístroj spadl do sklenice s vodou, byl objeven kamarádkou až ráno po procitnutí z alkoholového opojení. Po vysušení a vyčištění nešlo telefonovat a ještě nějaké jiné chyby to dělalo a tak jsem jej dostal darem na náhradní díly:
K750i, CID49 Brown, R1CA021, brand O2 ---> W800, CID49 Brown, R1BD001, CDA102425/38.
Spáchal jsem to podle Krtkova návodu na první straně tohoto tématu (díky, Krtku! ). Sice to trvalo, než jsem telefon přesvědčil, že mi nemá hlásit ve FARu chyby při flashi, což jsem vyřešil flashem FW R1BD001 (místo původně uvažovaného R1BC002) a finalizací - všechno soubory uvedené v prvním příspěvku. Teď si jdu ještě pohrát s češtinou a pak se uvidí, co mě dál napadne
>>> kubaf: Flashnutím FW odstraníš customizaci, takže Ti zmizí všechny ikony v souvislosti s Vodafonem a bude tam základní nastavení od Sony Ericssonu. To za předpokladu, že si vybereš pro finalizaci (operace následující po flashi FW) customizační soubory označené jako "Generic". Další info v této tabulce: http://saxer.wz.cz/junis/SE/CDA_tabulka.xls
//EDIT: Tak zase tak dokonalé to není - Telefon sice funguje, (zatím) jsem nezaznamenal žádné chyby, ale SEUS telefon nenačte (hlásí "uvolnit tlačítko c", ale ani po uvolnění to nic neudělá), WotanClient2 jej identifikuje jako W800, ale dál si s ním nerozumí. XS++ ver. 3.1 mi tvrdí, že je to dle GDFS W800, ale dle IMEI K750.
Je toto normální stav po předělání K750 na W800? Z informací na fóru z toho nejsem příliš moudrý...
//EDIT 2: Tak se mi povedlo rozchodit i starší FW R1BC002, EMEA2, ale opět stejný výsledek se SEUSem i zbytkem. Ale co, vzal to čert, když to funguje, tak to řešit nebudu.  |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|
|