PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) K750i, W800i

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
FW W800i/K750i do SE (D)K750i - CID 49 BROWN Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
adalv
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek #205749 Zaslal: 09.11.09 21:59    Předmět: Citovat

adalv napsal:
mam stejný problém jako měl lolo: pomůžete někdo? děkuju

vsetko v pohode prebehlo ale ked som ho zapol a zadal pin tak mi pise "configuration error.please contact your network operator or service centre.

Vyřešeno, použil jsem jiné flash soubory
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubo03
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek #207891 Zaslal: 28.11.09 17:41    Předmět: Citovat

pls help vsetko bolo ok ale ked zapnem telefon mi vypise configuration error.please contact your network operator or service centre
prosim som zaciatocnik co mam robit?????
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hafan343
Pokročilý
Pokročilý

Už. poděkoval: 85x
Poděkovalo mu 179 lidí
ve 174 příspěvcích

Příspěvek #207895 Zaslal: 28.11.09 17:53    Předmět: Citovat

kubo03 nahraj costumizaciu
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
kubo03
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek #207898 Zaslal: 28.11.09 18:02    Předmět: Citovat

a kde prosim ta pekne sory ja som debil v tomto??
kubo03
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek #207899 Zaslal: 28.11.09 18:04    Předmět: Citovat

a potom mi to uz bude slapat???

UZ SOM TO VYRIESIL DAKUJEM
kubaf
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #216502 Zaslal: 07.03.10 12:46    Předmět: Citovat

Cau, funguje to i na CID49 Brown od Vodafone? Vsude ctu ze je to s Vodafonem slozitejsi nebo to nejde...
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
JuPa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #221612 Zaslal: 22.06.10 19:54    Předmět: Citovat

Tak se mi to povedlo i s utopeným telefonem. Přístroj spadl do sklenice s vodou, byl objeven kamarádkou až ráno po procitnutí z alkoholového opojení. Po vysušení a vyčištění nešlo telefonovat a ještě nějaké jiné chyby to dělalo a tak jsem jej dostal darem na náhradní díly:

K750i, CID49 Brown, R1CA021, brand O2 ---> W800, CID49 Brown, R1BD001, CDA102425/38.

Spáchal jsem to podle Krtkova návodu na první straně tohoto tématu (díky, Krtku! Applause). Sice to trvalo, než jsem telefon přesvědčil, že mi nemá hlásit ve FARu chyby při flashi, což jsem vyřešil flashem FW R1BD001 (místo původně uvažovaného R1BC002) a finalizací - všechno soubory uvedené v prvním příspěvku. Teď si jdu ještě pohrát s češtinou a pak se uvidí, co mě dál napadne Smile

>>> kubaf: Flashnutím FW odstraníš customizaci, takže Ti zmizí všechny ikony v souvislosti s Vodafonem a bude tam základní nastavení od Sony Ericssonu. To za předpokladu, že si vybereš pro finalizaci (operace následující po flashi FW) customizační soubory označené jako "Generic". Další info v této tabulce: http://saxer.wz.cz/junis/SE/CDA_tabulka.xls

//EDIT: Tak zase tak dokonalé to není - Telefon sice funguje, (zatím) jsem nezaznamenal žádné chyby, ale SEUS telefon nenačte (hlásí "uvolnit tlačítko c", ale ani po uvolnění to nic neudělá), WotanClient2 jej identifikuje jako W800, ale dál si s ním nerozumí. XS++ ver. 3.1 mi tvrdí, že je to dle GDFS W800, ale dle IMEI K750.

Je toto normální stav po předělání K750 na W800? Z informací na fóru z toho nejsem příliš moudrý...

//EDIT 2: Tak se mi povedlo rozchodit i starší FW R1BC002, EMEA2, ale opět stejný výsledek se SEUSem i zbytkem. Ale co, vzal to čert, když to funguje, tak to řešit nebudu. Cool
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) K750i, W800i Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku: Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Strana 12 z 12

Přejdi na: