|
 |
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ambrosko1 Mírně pokročilý

Příspěvky: 354 Bydliště: Dobrá Niva (dedina pri Zvolene) Už. poděkoval: 8x Poděkovalo mu 19 lidí v 19 příspěvcích
|
#221953 Zaslal: 05.07.10 21:12 Předmět: |
|
|
nahraj tam pomocou omniusu naspat zalohu GDFS+TA _________________
K850-R1FA037
BROWN |
|
| Návrat nahoru |
|
v6ak Středně pokročilý

Už. poděkoval: 11x Poděkovalo mu 38 lidí ve 37 příspěvcích
|
#222352 Zaslal: 18.07.10 11:07 Předmět: |
|
|
Jo. Ale dost možná si ten telefon zase zablokuješ.
BTW: Zkontroloval's device keys před odblokem? _________________ G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere
Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu. |
|
| Návrat nahoru |
|
michelinko007 Nováček

Už. poděkoval: 3x Poděkoval mu 1 člověk v 1 příspěvku
|
#223016 Zaslal: 01.08.10 22:57 Předmět: |
|
|
už som bol šťastný, že si odblokujem mobil a nejde už ani regnúť na tú stránku ... poraďte niečo pls... mám c902 |
|
| Návrat nahoru |
|
jápája a c702 Mírně pokročilý

Příspěvky: 341 Bydliště: PLZEN Už. poděkoval: 11x Poděkovalo mu 42 lidí v 40 příspěvcích
|
|
| Návrat nahoru |
|
Mida Nováček

Už. poděkoval: 9x Poděkovalo mu 39 lidí ve 21 příspěvcích
|
#223365 Zaslal: 05.08.10 23:34 Předmět: |
|
|
Sice trochu opožděně, ale všiml jsem si,že Omnius má další oběť
| Pigi napsal: | | nazdar chalani. tak som sa zlakal na ten omnius a vysledok je taky ze telefon am znicene device keys. Mam aj zalohu GDFS+TA. Da sa to nejako opravit? Nie ej to moj fon totizto |
Zatím nikdo nepřišel na to,jak to v domácích podmínkách opravit. Jediná pomoc je člověk jménem Philip.
| ambrosko1 napsal: | | nahraj tam pomocou omniusu naspat zalohu GDFS+TA |
Nepomůže, po nahrátí zálohy budou stále device keys zničené. Mám to vyzkoušené.
| v6ak napsal: | Jo. Ale dost možná si ten telefon zase zablokuješ.
BTW: Zkontroloval's device keys před odblokem? |
Přesně tak, po nahrátí zálohy bude telefon opět zablokovaný. Odzkoušeno. _________________ K850i (start 20.1.2008, R1FA035,CID52,BROWN,Phone state: developer, patching) |
|
| Návrat nahoru |
|
v6ak Středně pokročilý

Už. poděkoval: 11x Poděkovalo mu 38 lidí ve 37 příspěvcích
|
#223369 Zaslal: 06.08.10 08:20 Předmět: |
|
|
No napadá mě jedna zvláštní věc: kdysi tu byla možnost barvení přes Aerix, který ničil device keys, a v návodech bylo i přebarvení zpět. Tak nevím.
Dalším zajímavým faktem je, že nový Aerix některým lidem device keys prý nezničil. Návod na barvení ale, tuším, vznikl ještě před novou verzí.
A ještě jedna věc: vzpomínám si, že Omnius asi nabízel nějaké přehrání GDFS. Nevím, co to udělá, popř. zda to něco neudělá s baterkou, experimentátorům doporučuji hledání (ne vždy je vlastní zkušenost nejlepší možnost) a zálohu GDFS. _________________ G502 R1FA037 CID 52 BROWN, HPM-62, HGE-100
tuning např. J2ME patche, Elfy, menu.ml, layout, java sec, patche, accoustic APPDHA, na camera driver kašlu (s tím HW toho moc nenadělám) - jsem funkcionalista, flash menu mě nebere
Nejhorší výmluva na fóru: Kvůli takovéto blbosti jsem nechtěl vytvářet nový topic. No těpic. Jak to tu pak bude vypadat? Plno topiců, kde se řeší všechno a nic a lidé hledající se budou ztrácet a radši budou dotazy klást znovu. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|
|