PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) K750i, W800i

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
FAR Manager + SEFP - pro úpravy FW - CID 49 BROWN Jdi na stránku: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SiViN
Site Admin
Site Admin

Už. poděkoval: 88x
Poděkovalo mu 426 lidí
ve 104 příspěvcích

Příspěvek #17535 Zaslal: 14.01.07 20:50    Předmět: FAR Manager + SEFP - pro úpravy FW - CID 49 BROWN Citovat

Nevykrádejte tento návod, ale linkujte na něj (nejlépe jen www.se-tuning.cz) pro zachování aktuálnosti. Případné poznatky bez obav připisujte do tohoto fóra > post reply

Po testování uživatelů (podle vlastních zkušeností nevím, nemám doma BROWNa jsem se rozhodl napsat tento návod. Takže prosím o případné nedokonalosti napsat, abych mohl upravovat.

POZOR Arrow zatím jde měnit jen FS !!

V prní řadě si musíte stáhnout FAR Manager který je upravený přímo pro verzi BROWN -> stahujte zde

- stažený program zapněte a stikněte F11
- vyberte SEFP 0.10.0.51
- nastavte takto:

- potom uz mate na vyber FS a FLASH

Bohužel zatím funguje jen FS, ale FLASH už je ve vývoji. Nebojte budete informováni!

Arrow A co tedy ne/můžete?
- nemůžete patchovat
- nijak upravovat firmware

na druhou stranu můžete použít jeden z těchto návodu:

- zvýšeni hlasitosti
- neomezená pamět pro SMS
- změna camdriveru + displeydriveru
- změna layout.xml + můžete použít i mů program pro tvorbu souboru Wink
- změna ikon v menu
- vypnout zvuk fotoaparátu -> ale spíše podle druhého příspěvku od Luke-ho
- měnit systémové zvuky
- změnit úvodní systémové zvuky/obrázky

Další návody které jsem nenapsal prosím do diskuze Wink

SEFP PLUGIN musíte legálně ukončit ! aby se projevily všechny změny pro ukončení postupně mačkáte v adresářích dvě tečky (..) až do té doby, než se dostanete úplně nahoru a objeví se červená obrazovka, zda si přejete opravdu skončit > YES.

EDIT: Upravený FAR Manager mi poslal Vacil, díky za něj !!!

Naposledy upravil SiViN dne 14.01.07 21:17, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Uživatelé kteří děkují: Pan Kája, kristus2
zdenci22
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #17557 Zaslal: 14.01.07 21:56    Předmět: Citovat

Vždy keď otvorim položku FS tak sa mi zapne fon.PLS pomozte za kazdu radu vopred dakujem

Bol jeden dotaz ze zmenou boot script-u.Ako ho mam zmenit?
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
SiViN
Site Admin
Site Admin

Už. poděkoval: 88x
Poděkovalo mu 426 lidí
ve 104 příspěvcích

Příspěvek #17561 Zaslal: 14.01.07 22:00    Předmět: Citovat

no tenhle FAR (ten co je v tomto navodu) by ho mel mit uz upraveny tak ze by to melo makat...pouzivas tenhle FAR nebo jiny?
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Vacil
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek #17586 Zaslal: 15.01.07 00:27    Předmět: Citovat

Jeste bych k tem odkazum pridal tohle : http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=7 (vetsi MMS)

Doufam, ze se jim brzo povede se nejak dostat i do slozky main, rad bych si zapatchoval Smile

zdenci22
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Už. poděkoval: 1x

Příspěvek #17668 Zaslal: 15.01.07 14:28    Předmět: Citovat

SiViN napsal:
no tenhle FAR (ten co je v tomto navodu) by ho mel mit uz upraveny tak ze by to melo makat...pouzivas tenhle FAR nebo jiny?

Skusal som to aj s tymto far-om a stale to robi.

Edit: uz mi to ide dal som speed: 46080 [x] DTR

to SiViN: Si super borec diky

Naposledy upravil zdenci22 dne 16.01.07 20:27, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
wrabec
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Už. poděkoval: 4x

Příspěvek #17890 Zaslal: 16.01.07 17:53    Předmět: Citovat

Takze da sa este aj menu cinnosti namiesto wapu Idea
http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=10&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KRtek™
Uklízečka
Uklízečka

Už. poděkoval: 163x
Poděkovalo mu 205 lidí
v 81 příspěvcích

Příspěvek #17913 Zaslal: 16.01.07 18:52    Předmět: Citovat

helle je normální aby se mi far sekal???
třeba teď jsem otevřel složku s acoustic a seklo se to na načítání posledního souboru, nevím jestli to můžu ukončit a spustit znovu, když vlastně neukončím cfs loader, fakt nevím Crying or Very sad

Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger ICQ
lobo96
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek #17941 Zaslal: 16.01.07 19:45    Předmět: problem Citovat

mam problem s farom..aspon myslim ze s farom..ked napojim telefon normalne mi nacita zlozky FS a FLASH ale ak chcem otvorit zlozku FS vybehne chyba..."Script fs_mode execution error! Error code:0."neviete mi niekto poradit...ovladace mam aj ten upraveny far na browna...diki moc
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KRtek™
Uklízečka
Uklízečka

Už. poděkoval: 163x
Poděkovalo mu 205 lidí
v 81 příspěvcích

Příspěvek #17951 Zaslal: 16.01.07 20:42    Předmět: Citovat

ahh tak už to fakt nechápu. před tím než jsem se přiojil do far, tak všechno v pho, teď už ani když to všechno přehraju (FS) tak to blbne furt. ještě zkusím naformátovat kartu a uvidím....

edit: Dancing huráááááá, zformátování karty pomohlo, mezitím jsem několikrát vypnul a zapnul mobil, vyndal baterku a zatím fakt dobrý. teď zkusím změnit věci přes FAR (bez vložený paměťovky) a pak vyzkouším walkman a napíšu.

edit2: změněn camdriver, farfield_play, menu.ml, shutdown sound, neomezený sms, a mnoho dalšího. mezitím jsem měl VYNDANOU paměťovku. teď to zatím ve walkmanu faká, doufám že to tak zůstane.

Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger ICQ
Lachty
Tuner
Tuner

Už. poděkoval: 7x
Poděkovalo mu 49 lidí
ve 21 příspěvcích

Příspěvek #18058 Zaslal: 17.01.07 17:20    Předmět: Citovat

Mam dotaz. Jde nejak upravit, ze kdyz prehravam video ve fullscreenu a pak dam zpet, aby se neprerusilo prehravani? (u starsich FW, to tak bylo). Kdyz dam zpet, tak se mi prehravani vypne a musim to zacit prehravat zase znovu, coz je blbe, takze nemuzu ani pretacet, kdyz uz dam jednou fullscreen. Diky vsem za jakoukoliv radu. Doufam, ze to jde udelat nejak pres tu slozku FS. Wink
Pan Kája
Tuner
Tuner

Už. poděkoval: 9x
Poděkovalo mu 15 lidí
v 10 příspěvcích

Příspěvek #18087 Zaslal: 17.01.07 19:08    Předmět: Citovat

Měl bych stupidní dotaz na FAR, obecný, omlouvam se za případné OT.

Bohužel se mi povedlo přes far promazat celý FS, zbylo jen pár složek. Naštěstí jsem na pc měl kompletní zálohu...mno ale nahrát jí zpět do FS je nepřekonatelný problém. Věci se nenahrají na své místo, dám příklad. Máme pár podsložek a souborů v jedné složce, chci přidat soubor z pc ze zálohy...přesunu kurzorem z pravého okna do levého, dám copy, ale namísto do složky přímo otevřené se to nahraje do podsložky (dokonce mi přijde, že náhodně vybrané)...ať dělám co dělám...a z té podsložky to nemohu dostat, leda smazat, znova nahrát a zas je to v podsložce jinde, než jsem chtěl...
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Lenman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek #18088 Zaslal: 17.01.07 19:10    Předmět: Citovat

Kopíruj stiskem F5,ne přetahováním. Pak by to mělo jít Wink
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek #18095 Zaslal: 17.01.07 19:31    Předmět: Citovat

dobrý den, zkouším propojit telenon s FAR managerem, který je už upravený na tuto verzi z tohoto threadu. Když je telefon zapnutý tak ani ťuk ( error EPIUSB.SYS )..když ho vypnu tak po mě chtějí win doinstalovat nějaký USB Flash device..tak sem stahnul z SE ( http://www.sonyericsson.com/downloads/750_USB_Drivers.zip ), ale když zvolím umístění ovladače tak mi ho vůbec nenačte...předpokládám, že dotaz lamera, ale nějak nato nemůžu přijít v čem je zakopaný pes Sad
Lachty
Tuner
Tuner

Už. poděkoval: 7x
Poděkovalo mu 49 lidí
ve 21 příspěvcích

Příspěvek #18097 Zaslal: 17.01.07 19:38    Předmět: Citovat

Mas ten soubor 750_USB_Drivers.zip rozbaleny ve slozce? Primo ze zipu to nenacte.
Wracker
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek #18109 Zaslal: 17.01.07 20:27    Předmět: Citovat

jj to mam když mě to žádá abych zadal cestu k ovladači tak otevřu disk a kliknu na složku, ale napíše to, že nebyl nalezen ovladač.... ( ale když používám MyPhone explorer tak vše funguje )
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (DN) K750i, W800i Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Strana 1 z 10

Přejdi na: