#17535 Zaslal: 14.01.07 20:50 Předmět: FAR Manager + SEFP - pro úpravy FW - CID 49 BROWN
Nevykrádejte tento návod, ale linkujte na něj (nejlépe jen www.se-tuning.cz) pro zachování aktuálnosti. Případné poznatky bez obav připisujte do tohoto fóra > post reply
Po testování uživatelů (podle vlastních zkušeností nevím, nemám doma BROWNa jsem se rozhodl napsat tento návod. Takže prosím o případné nedokonalosti napsat, abych mohl upravovat.
POZOR zatím jde měnit jen FS !!
V prní řadě si musíte stáhnout FAR Manager který je upravený přímo pro verzi BROWN -> stahujte zde
- stažený program zapněte a stikněte F11
- vyberte SEFP 0.10.0.51
- nastavte takto:
- potom uz mate na vyber FS a FLASH
Bohužel zatím funguje jen FS, ale FLASH už je ve vývoji. Nebojte budete informováni!
A co tedy ne/můžete?
- nemůžete patchovat
- nijak upravovat firmware
na druhou stranu můžete použít jeden z těchto návodu:
Další návody které jsem nenapsal prosím do diskuze
SEFP PLUGIN musíte legálně ukončit ! aby se projevily všechny změny pro ukončení postupně mačkáte v adresářích dvě tečky (..) až do té doby, než se dostanete úplně nahoru a objeví se červená obrazovka, zda si přejete opravdu skončit > YES.
EDIT: Upravený FAR Manager mi poslal Vacil, díky za něj !!! _________________ Na ICQ nebo Jabberu ohledně mobilů neodpovídám! Od toho je tu fórum!
Jabber: sivin@jabbim.cz
Naposledy upravil SiViN dne 14.01.07 21:17, celkově upraveno 1 krát.
no tenhle FAR (ten co je v tomto navodu) by ho mel mit uz upraveny tak ze by to melo makat...pouzivas tenhle FAR nebo jiny? _________________ Na ICQ nebo Jabberu ohledně mobilů neodpovídám! Od toho je tu fórum!
Jabber: sivin@jabbim.cz
helle je normální aby se mi far sekal???
třeba teď jsem otevřel složku s acoustic a seklo se to na načítání posledního souboru, nevím jestli to můžu ukončit a spustit znovu, když vlastně neukončím cfs loader, fakt nevím _________________ KRtek™ je schválně a ne překlep
SE P1i, SE W750i, SE K550i
mam problem s farom..aspon myslim ze s farom..ked napojim telefon normalne mi nacita zlozky FS a FLASH ale ak chcem otvorit zlozku FS vybehne chyba..."Script fs_mode execution error! Error code:0."neviete mi niekto poradit...ovladace mam aj ten upraveny far na browna...diki moc
ahh tak už to fakt nechápu. před tím než jsem se přiojil do far, tak všechno v pho, teď už ani když to všechno přehraju (FS) tak to blbne furt. ještě zkusím naformátovat kartu a uvidím....
edit: huráááááá, zformátování karty pomohlo, mezitím jsem několikrát vypnul a zapnul mobil, vyndal baterku a zatím fakt dobrý. teď zkusím změnit věci přes FAR (bez vložený paměťovky) a pak vyzkouším walkman a napíšu.
edit2: změněn camdriver, farfield_play, menu.ml, shutdown sound, neomezený sms, a mnoho dalšího. mezitím jsem měl VYNDANOU paměťovku. teď to zatím ve walkmanu faká, doufám že to tak zůstane. _________________ KRtek™ je schválně a ne překlep
SE P1i, SE W750i, SE K550i
Mam dotaz. Jde nejak upravit, ze kdyz prehravam video ve fullscreenu a pak dam zpet, aby se neprerusilo prehravani? (u starsich FW, to tak bylo). Kdyz dam zpet, tak se mi prehravani vypne a musim to zacit prehravat zase znovu, coz je blbe, takze nemuzu ani pretacet, kdyz uz dam jednou fullscreen. Diky vsem za jakoukoliv radu. Doufam, ze to jde udelat nejak pres tu slozku FS. _________________ Samsung OMNIA 8GB
Měl bych stupidní dotaz na FAR, obecný, omlouvam se za případné OT.
Bohužel se mi povedlo přes far promazat celý FS, zbylo jen pár složek. Naštěstí jsem na pc měl kompletní zálohu...mno ale nahrát jí zpět do FS je nepřekonatelný problém. Věci se nenahrají na své místo, dám příklad. Máme pár podsložek a souborů v jedné složce, chci přidat soubor z pc ze zálohy...přesunu kurzorem z pravého okna do levého, dám copy, ale namísto do složky přímo otevřené se to nahraje do podsložky (dokonce mi přijde, že náhodně vybrané)...ať dělám co dělám...a z té podsložky to nemohu dostat, leda smazat, znova nahrát a zas je to v podsložce jinde, než jsem chtěl...
dobrý den, zkouším propojit telenon s FAR managerem, který je už upravený na tuto verzi z tohoto threadu. Když je telefon zapnutý tak ani ťuk ( error EPIUSB.SYS )..když ho vypnu tak po mě chtějí win doinstalovat nějaký USB Flash device..tak sem stahnul z SE ( http://www.sonyericsson.com/downloads/750_USB_Drivers.zip ), ale když zvolím umístění ovladače tak mi ho vůbec nenačte...předpokládám, že dotaz lamera, ale nějak nato nemůžu přijít v čem je zakopaný pes
jj to mam když mě to žádá abych zadal cestu k ovladači tak otevřu disk a kliknu na složku, ale napíše to, že nebyl nalezen ovladač.... ( ale když používám MyPhone explorer tak vše funguje )
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10Další
Strana 1 z 10
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory