| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SiViN Site Admin

Příspěvky: 1250 Bydliště: Byd v liště... Už. poděkoval: 88x Poděkovalo mu 426 lidí ve 104 příspěvcích
|
#18361 Zaslal: 18.01.07 18:18 Předmět: FW K750i do SE (D)K750i - CID 49 RED |
|
|
Nevykrádejte tento návod, ale linkujte na něj (nejlépe jen www.se-tuning.cz) pro zachování aktuálnosti. Případné poznatky bez obav připisujte do tohoto fóra > post reply
Pro velký zájem uživatelů návod jak vrátit zpět fimware z W800 na K750. Návod je určen i těm kteří už mají K750 a třeba chtějí jen přehrát firmware!
- stáhněte si program XS++ -> stahujte zde
- stáhněte si firmware. Já to budu ukazovat na R1CA021 (z důvodu velkého množství patchů a na 100% funkčním oživovacím souborem pro FAR) ale můžete použít samozřejmě i jiný. Verze R1CA021 je ke -> stažení zde
- stáhněte si filesystem (FS) ke -> stažení zde
- customizaci (telefon budete mít jako GSM, žádny T-Mobile, O2 apod. -> stahujte zde
- zapněte XS++
- vypněte telefon, vyndejte baterku, vložte baterku
- stiskněte v XS++ Start
- na mobilu podržte klávesu "C"
- připojte kabel
- program nastavte takto a stiskněte FLASH (do Main Firmware jsem si vybral MAIN soubor):
- to stejné udělejte i s FS, pro jistotu ale obrázek a popis
- zapněte XS++ (nemusíte, ale proč ne )
- vypněte telefon, vyndejte baterku, vložte baterku
- stiskněte v XS++ Start
- na mobilu podržte klávesu "C"
- připojte kabel
- program nastavte takto a stiskněte FLASH (do File System jsem si vybral FS soubor):
Nyní telefon zapnete ale mobil na vás vyhrkne hlášku o servisním středisku. Musíte tedy dokončit customitaci.
Adow: finalizace jde udělat i v XS++ tak, že vyberete "Customize file system", v prvním políčku K750 a ve druhém EMEA_2. Na dotaz ohledně použití breaking method odpovíte yes a postupujete dle instrukcí.
- jděte do telefonu přes FAR Manager návod je zde (nyní používejte oživovací soubor už pro K750_Váš_Firmware)
.....Až budete ve FAR Manageru
- jděte do složky: FS/tpa/preset/custom
- na druhé si straně otevřete stažený (rozbalený custom) a označte
- potom překopírujte
- není to potřeba ale já jsem smazal složku drm
- obrázek:
Dokončete podle předchozího návodu a upozorňuji že musíte použít oživovací soubor pro K750_Váš_Firmware
...Zrychleně: Jak s FAR Managerem
- přepínání mezi levým a pravým panelem -> klávesa TAB
- změna disku pro levý panel -> kombibace kláves ALT+F1, pro pravý panel ALT+F2
- kopírování souborů i složek -> klávesa F5
- vytváření složek -> klávesa F7
- mazání složek nebo souborů -> kombinace kláves SHIFT+DELETE
- editace souborů (upravování) -> klávesa F4 a jejich následné uložení -> klávesa F2
- označování složek i souborů - jednotlivě -> klávesa Insert - všechny najednou -> kombinace kláves '+'+Enter nebo numerická klávesa '*'
- vytvoření prázdného souboru s následnou editací -> kombinace kláves SHIFT+F4
Víc takových důležitých věcí mě nanapadá. Další kdyžtak v diskuzi. Jinak koukejte dolu na lištu FAR Manageru!!! Vše je tam popsané a jsou použity naprosto stejné zkratky jako při práci v jakémkoli jiném známém Správci souborů. Ať už Total Commander nebo můj oblíbený Servant Salamander  _________________ Na ICQ nebo Jabberu ohledně mobilů neodpovídám! Od toho je tu fórum!
Jabber: sivin@jabbim.cz
Naposledy upravil SiViN dne 25.12.07 13:44, celkově upraveno 3 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
fandik.vj Kolemjdoucí

Už. poděkoval: 2x Poděkoval mu 1 člověk v 1 příspěvku
|
#18365 Zaslal: 18.01.07 18:32 Předmět: |
|
|
kdyz bych se chtel vratit zpet na D750tku? tak by se to udelalo jak?  _________________ >>>Best Walkman 2.0 and Cybershot Mobile<<<
>>>>>>>>>>K550i@W610i<<<<<<<<<<< |
|
| Návrat nahoru |
|
Bubaaak Tuner

Poděkovalo mu 16 lidí v 9 příspěvcích
|
#18368 Zaslal: 18.01.07 18:33 Předmět: |
|
|
uplne stejne akoat by sis musel sehnat FW soubory na D750 _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
SiViN Site Admin

Příspěvky: 1250 Bydliště: Byd v liště... Už. poděkoval: 88x Poděkovalo mu 426 lidí ve 104 příspěvcích
|
#18402 Zaslal: 18.01.07 19:22 Předmět: |
|
|
to fandik.vj: nejsem si jist ale D750 tam neni...ale uvidime az se rozebehne...
to Krtek: OT ale musim proste! Tvoje odpovedi jsou super jsem se ted pobavil, jak v tom dredu druhem tak i v tomhle..ty ho ted asi nekde potkat vid ?
to ALL!: pokud mate nekdo jeste original customizaci od operatora (tzn. ze máte vsude ikonky od T-Mobile, O2, Vodafon apod.) ozvete se mi prosim na PMko -> ja bych vam napsal jak to vytahnout a tim pomuzete vsem tady co to chteji a uz si budem mos obnovovat mobily tak aby na nas pri reklamaci nervali  _________________ Na ICQ nebo Jabberu ohledně mobilů neodpovídám! Od toho je tu fórum!
Jabber: sivin@jabbim.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
Hugo Tuner

Příspěvky: 618 Bydliště: Jižná Morava (Svatobořice-Mistřín) Už. poděkoval: 15x Poděkovalo mu 49 lidí ve 29 příspěvcích
|
#18479 Zaslal: 19.01.07 06:37 Předmět: |
|
|
Chlapi jen me tak napadlo co kdybych to normalne flashnul podle toho navodu a tu customizaci udelal taky pres ten xs++ jako ze bych tam zaznacil customize file system nastavil to CDA a region a dal FLASH. Slo by to nebo by me chcipl foun... Pres ten FAR se mi to moc nechce delat bojim se ze me ten foun uplne vytuhne... I kdyz se mi to umrtveni a znovuzrozeni uz jednou povedlo ale myslim si ze to byla haluz jak prase.... Jinak ten navod sem pochopil.. Vzdyt je jednoduchej.. Ale jen se ptam jestli by to slo i tak jak sem psal.. Dik za odpovedi a ZDRAVIM vsechny TUNERY.. _________________ PDA: Symbol[Motorola] MC35@WM6.1 a MC75@WM6.1
Mobil: K750i@W750HugoTuning CID49RED FW:R1BD001,
PC: AMD2000+@2200+,RAM 638MB,GPU GF4MX440 64MB,DVR-RW to vse na ECS K7S5A
>>Hodnotte moje fotky<<
Nahradni dily na K550i a K750i |
|
| Návrat nahoru |
|
Adow Moderátor

Příspěvky: 1672 Bydliště: Brrrrno Už. poděkoval: 83x Poděkovalo mu 325 lidí ve 113 příspěvcích
|
#18481 Zaslal: 19.01.07 08:04 Předmět: |
|
|
To se mi přes XS++ nikdy nepovedlo. Zkus další záložku "SFX", udělej si v XS++ adresář "Files_to_upload" a do něj dej tu customizaci s celou cestou (návod je na té kartě v programu XS++).. _________________
Mobile 1: T-Mobile MDA Compact IV -> HTC Touch Diamond Eržika X Sense 2.1 CZ
Mobile 2: K530i CID 52 -> W660i R8BB001 |
|
| Návrat nahoru |
|
weller Kolemjdoucí

|
#18504 Zaslal: 19.01.07 10:32 Předmět: |
|
|
Customizace T-mobile na D750i a na K750i bude asi stejná takže to si ji můžu vytáhnout ze záloh z D750 že? A neměla by se ještě ta customizace T-mobile hodit do /tpa/preset/system/custmenu protože vím že od tama sem to taky mazal _________________ K770i soft black - R8BC004 CID53 RED + 2GB M2 |
|
| Návrat nahoru |
|
MiniMax Středně pokročilý

Příspěvky: 702 Bydliště: Sám nevím kde! Už. poděkoval: 1x Poděkoval mu 1 člověk ve 0 příspěvcích
|
|
| Návrat nahoru |
|
fandik.vj Kolemjdoucí

|
#18570 Zaslal: 19.01.07 15:10 Předmět: |
|
|
a pak to teda bude "plnohodnotna" D750tka? _________________ >>>Best Walkman 2.0 and Cybershot Mobile<<<
|
| Návrat nahoru |
|
fandik.vj Kolemjdoucí

|
#18598 Zaslal: 19.01.07 16:50 Předmět: |
|
|
stahnul jsem si odsud ftp://ftp.seuniverse.com/sonyericsson_files/ FW D750i---nesel by tam nahrat tenhle a pak aktualizovat pres SEUS? _________________ >>>Best Walkman 2.0 and Cybershot Mobile<<<
|
| Návrat nahoru |
|
SiViN Site Admin

|
#18600 Zaslal: 19.01.07 16:53 Předmět: |
|
|
zkouseni matka moudrosti...ale SEUS se ridi podle IMEI ve kterem je zapsano jaky mas mobil..takze je burt jestli mas v mobilu W800, K(D)750 a nebo cokoliv jineho---IMEI nezmenis a tak proste SEUS nad tebou vzdycky vyhraje  _________________ Na ICQ nebo Jabberu ohledně mobilů neodpovídám! Od toho je tu fórum!
|
| Návrat nahoru |
|
fandik.vj Kolemjdoucí

|
#18602 Zaslal: 19.01.07 17:00 Předmět: |
|
|
ale nekde jsem tady cetl ze kdyz si to nekdo pres seus aktualizoval a mel tam treba FW W800 a chtel mit zpet Kcko tak mu z mobilu vznikl pry hybrid - uz si nepamatuju jak to tam nazyvali _________________ >>>Best Walkman 2.0 and Cybershot Mobile<<<
|
| Návrat nahoru |
|
SiViN Site Admin

|
#18609 Zaslal: 19.01.07 17:21 Předmět: |
|
|
ano, taky ze jo...taky jsem zkousel...mam original K750 -> flash na W800 -> SEUS zjistil ze mam podle IMEI K750..nahral FW z K750 a vznikl mi hybrid protoze FS jsem mel z W800..takze se mobil zapinal a vypadalo to jako W800 ale jinak to byla K750
PS: jinak chvalim ze jsi "tady nekde cetl" to moc lidi nedela...bohuzel.. _________________ Na ICQ nebo Jabberu ohledně mobilů neodpovídám! Od toho je tu fórum!
|
| Návrat nahoru |
|
fandik.vj Kolemjdoucí

|
#18613 Zaslal: 19.01.07 17:28 Předmět: |
|
|
dekuji ze me chvalis ...hele a nedalo by se ze bych to proste prehral pres seus a pak tam nahral FS co mam ze zalohy?? to by pak nebyl "hybrid" ne? bylo by to normal Dcko--teda myslim _________________ >>>Best Walkman 2.0 and Cybershot Mobile<<<
|
| Návrat nahoru |
|
SiViN Site Admin

|
#18616 Zaslal: 19.01.07 17:31 Předmět: |
|
|
no teroristicky by to slo...ale spis bych to videl na flash FS (jako tady v navodu) + new slozka custom
prekopirovani novejma souborama asi stacit nebude..ale je to jen muj nazor..netestoval jsem..zkusit to muzes..pak kdyztak budes muset flashnout.. _________________ Na ICQ nebo Jabberu ohledně mobilů neodpovídám! Od toho je tu fórum!
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|