PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) K750, W800 - Návody

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Decustomizace D/K750, W800 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ericsson
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek #31157 Zaslal: 15.03.07 21:09    Předmět: Citovat

Bez nejmensich problemu decustomizovano Very Happy diky moc tomuto foru a vsem co se na nem podileji.. nyni se chystam na upgrade z k750i na w800 Laughing Smile
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kufus
Nováček
Nováček

Už. poděkoval: 9x
Poděkovalo mu 20 lidí
v 9 příspěvcích

Příspěvek #31330 Zaslal: 16.03.07 20:51    Předmět: Citovat

Prosím Vás, potřebuju pomoc. Mám D750i R1A008 CID 36 RED a Far s pluginem 10.0.50, no prostě nejnovější, všechno jede v poho, ale teď jsem tam chtěl hodit decustomizaci, ale vymažu starou, chci nahrát novou, kopíruju, je to tam, ale jak dám .., tak mě to vyhodí a jak jdu zpátky do customu, tak tam nic není, jenom ty složky. Crying or Very sad
kufus
Nováček
Nováček

Poděkovalo mu 20 lidí
v 9 příspěvcích

Příspěvek #31332 Zaslal: 16.03.07 21:00    Předmět: Citovat

Tak už se mi to povedlo, zatím jsem tam hodil z5 originální customizaci, ale musel jsem tam přetáhnou celou složku custom a ne jenom soubory uvnitř, divné. Question
maskov1
Nováček
Nováček

Poděkovalo mu 17 lidí
v 5 příspěvcích

Příspěvek #31360 Zaslal: 16.03.07 22:43    Předmět: Citovat

Je mi divne lebo mam kupeny mobil u T-MOBILE a nemozem tam dat inu simkartu ako je TMOB. Decustomizoval som podla navodu ale aj tak tam mozem dat len tmob kartu....neviete cim to je??

Naposledy upravil maskov1 dne 19.03.07 17:18, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
kufus
Nováček
Nováček

Poděkovalo mu 20 lidí
v 9 příspěvcích

Příspěvek #31489 Zaslal: 17.03.07 15:46    Předmět: Citovat

Opravdu nikdo neví, proč mně to nechtělo zkopírovat tu customizaci zpátky do telefonu???
brigadnik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek #31998 Zaslal: 19.03.07 17:17    Předmět: Citovat

maskov1 napsal:
Je mi divne lebo mam kupeny mobil u T-MOBILE a nemozem tam dat inu simkartu ako je TMOB. Decustomizoval som podla navodu ale aj tak tam mozem dat len tmob kartu....neviete cim to je??

Tento isty problem mam aj ja
CID49 BROWN R1CA021 t-mobile slovakia
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Inliner
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek #34458 Zaslal: 01.04.07 21:45    Předmět: Citovat

Tak jsme právě jednomu kámošovi popatchovali k750i od t-mobilu a vzápětí jinému taky k750i, ovšem od vodafonu...
Na to jsem přišel pozdě. Po pěti hodinách jsme se dostali do stavu "Chyba konfigurace" a dál jsme nemohli.
Půjčil jsem mu jiný telefon a až teď mě napadlo vyhledat výraz "chyba konfigurace"...
Decustomizace vše vyřešila... dík.
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
kufus
Nováček
Nováček

Poděkovalo mu 20 lidí
v 9 příspěvcích

Příspěvek #34462 Zaslal: 01.04.07 22:38    Předmět: Citovat

brigadnik napsal:
maskov1 napsal:

Tento isty problem mam aj ja
CID49 BROWN R1CA021 t-mobile slovakia

Tento problém neřeší decustomizace, telefon je nutno odblokovat.

KRtek™
Uklízečka
Uklízečka

Už. poděkoval: 163x
Poděkovalo mu 205 lidí
v 81 příspěvcích

Příspěvek #34469 Zaslal: 01.04.07 23:32    Předmět: Citovat

Decustom . zbavení se sra*ek od operátora
Odblok - odblokování možnosti používání jiného operátora

Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger ICQ
brigadnik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek #34829 Zaslal: 03.04.07 19:02    Předmět: Citovat

Aha.
Takze ak som to spravne pochopil z tohoto fora, tak odblokovanie nie je mozne inak ako v servise. :(
Alebo sa to uz da aj v domacich podmienkach cez DCU-60?
bambuss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek #80505 Zaslal: 18.11.07 18:56    Předmět: Citovat

KRtek napsal:
U VODAFONE TO NEFUNGUJE

Tak mě se to právě povedlo.. K750i s Vodafone customizací jsem podle zdejších návodů dostal přesně do stavu nekustomizovanýho K750i. Dal jsem tam podle návodu FW R1CA021.
Arrow V menu mám zase 3X3 ikony, animase SE místo VF, atd..
A hlavně bylo konečně možný odstranit pomocí FARu zvuk fotáku.
`xXxTRA
Moderátor
Moderátor

Už. poděkoval: 37x
Poděkovalo mu 57 lidí
ve 22 příspěvcích

Příspěvek #80572 Zaslal: 19.11.07 09:47    Předmět: Citovat

tak pokud mas CID49RED tak to udelas v pohodicce, ale VODAFONE ma vetsinou CID49BEOWN telefony a tam ten software R1CA021 proste neflashnes, i kdyby ses na pero stavel Wink
marceln
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek #81669 Zaslal: 25.11.07 20:27    Předmět: Citovat

Dobry den, urobil som decustom podla tohto návodu.. ale stále tam mám Orange ikonky, čo s tým ? (mobil bol povodne orange SK)

do zlozky FS -> tpa/preset/custom/ som nahral subory z (Luke: http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=489)

ale zmazal som v nej itm subory

v zlozke FS -> tpa/preset/system/custmenu som všetko zmazal

prosim poradte , mali tie ikonky zmiznut uz teraz, alebo je to bežné že ostanu od operatora a treba to menit zvlast?

(mám CDI 36 red)

(v nastaveniach som pouzil uplny reset telefonu )
pRo_lama
Čestné uznání
Čestné uznání

Už. poděkoval: 16x
Poděkovalo mu 176 lidí
v 76 příspěvcích

Příspěvek #81763 Zaslal: 26.11.07 16:44    Předmět: Citovat

Re-flash MAIN + FS (samozrejme GENERIC) + customizácia cez XS++ alebo FAR alebo SETool2 Lite Wink

[Nepíšte mi na ICQ ohľadom mobilov. Od toho tu je fórum !!!]
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
kytitimyti
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek #195584 Zaslal: 18.08.09 08:36    Předmět: Citovat

Prosím poraďte, nechala jsem si v bazaru koupit záložní K750i, až pak jsem zjistila, že je tam customizace od Vodafonu, a i přes zde uváďené návody se jí nemůžu zbavit. Mám FW R1DB001 a CID 49 RED. Použila jsem tedy návod v prvním odkazu pro CID 49 RED, ale firmware se mi na R1CA021 nepředělá i když píše že flashing was successfull.
Postupovala jsem dle návodu nejdřív jsem se pokusila flashnout main firmware tím R1CA021 co je ke stažení v návodu, v návodu se to tedy nepíše, ale po "úspěšném" flashnutí jsem zpátky v settings programu XS + + odpojila telefon, protože jinak nevím jak bych znovu mohla vyndat a zandat baterku a telefon znovu Céčkem připojit, pak jsem flashnula ten file system, opět psalo, že úspěšně ale firmware byl pořád ten původní R1DB001, přesto jsem zkusila i tu finalizaci udělat v XS ++ ta sice proběhla ale s na konci se zobrazilo, že ten můj firmware to nedovoluje a telefon tedy nešel spustit. Aktualizovala jsem FW přes SEUS, což telefon oživilo, ale stále s vodafonní customizací. Asi někde dělám chybu, ale veškeré hledání mě stále odkazuje na toto téma resp. na řešení pro CID 49 RED a podle toho se mi to nedaří. Prosím najde se někdo kdo poradí? Je tu sice uvedeno, že u vodafonu to někomu nešlo, ale hned v zápětí někdo uváděl, že se mu to podařilo. Prosím prosím... zkoušela jsem zatrhnout v XS + + všechno najednou jak main, tak file system i customize a pak flash, ale to se před file system sekne a dál nejede
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) K750, W800 - Návody Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: