| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
7luke.com V.I.P.

Už. poděkoval: 2x Poděkovalo mu 20 lidí v 11 příspěvcích
|
#381 Zaslal: 29.06.06 00:42 Předmět: Vzhled WALKMANU /media playeru - BETA návod |
|
|
Nevykrádejte tento návod, ale linkujte na něj (nejlépe jen www.se-tuning.cz) pro zachování aktuálnosti. Případné poznatky bez obav připisujte do tohoto fóra > post reply
edit:
POZOR - vzhled walkmanu zatěžuje telefon, pak se Vám lehce stane, že nejde fotit, nezobrazují se obrázky, ... NEDOPORUČUJI aplikovat !
Vzhled walkmanu/mp - BETA návod
nejdříve doporučuji shlédnout tento dred ohledně vzhledu přehrávače http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=42
Jedná se o změnu prostředí přehrávače pomocí vlastních obrázků.
oblivion / SE-NSE:
Originální obrázky jsou součástí FW, ale můžete udělat vlastní a nakopírovat je přes FAR manager + SEFP plugin (viz návod zde na fóru) do složky FS:
| kód: | | tpa\system\multimedia\mp |
jedná se o:
| kód: | background.gif
fullscreen_back.gif
xd_background.gif
list_background.gif
list_highlight.gif
video_background.gif
low_back.gif
play.gif
rewind.gif
stop.gif
slowmotion.gif
buffering.gif
fastforward.gif
pause.gif
play_horizontal.gif
mode_normal.gif
mode_loop.gif
mode_repeat.gif
mode_random.gif
mode_eq_normal.gif
mode_eq_bass.gif
mode_eq_megabass.gif
mode_eq_treble.gif
mode_eq_manual.gif
mode_eq_voice.gif |
zde něco ke zkoušení a bádání (zjistíte tak soubory, které jsou ověřené + jejich rozměry):
| ethan1701 napsal: |
I modified PRinCE87's player: made a Video_background.gif including the WalkMan logo, made the fullscreen taller to fit my needs (and someone elses, too, I hope), and widened the transparent part of low_back.gif to 8 pixels. I think we couls make it even 9 or 10 without revealing the underlying images.
STAHUJ http://forums.se-nse.net/index.php?act=Attach&type=post&id=1577
-Ethan
|
| oblivion napsal: |
I also made another theme fitting the i pod like menu and theme I posted in the menu icon thread....
sorry I have now screenshot
btw : I'm pretty sure now that the look of the main player has to be declared in some xml file - because the font color, the highlight a.s.o. has to be mentioned somewhere... so all we have to do is find out the filename and a taglist which is pretty impossible now - but I have not gave up yet
STAHUJ http://forums.se-nse.net/index.php?act=Attach&type=post&id=1576
|
_________________ Spoluzakladatel se-tuningu (headmaster = Havros). iPhone 2G 8GB + iPhone 3G 8GB + iPhone 3GS 32GB
Naposledy upravil 7luke.com dne 16.07.06 13:28, celkově upraveno 4 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
Rasty Anonymní
|
#498 Zaslal: 30.06.06 13:05 Předmět: |
|
|
Tohle psal Cofi:
Tohle je super!
Mam zmenenj skin na skin podle iPODu (skin jsem nasel na se-nse)
akorad neni predelano uplne vse:( Chystam se to doladit ale potreboval bych zbytek tech souboru v seznamu kvuli velikostem.Nezna nedko nejakej kompletne preskinovanej prehravac? Nechce se mi je vsechny zkouset (i kdyz jsem nasel zatim 4Smile ) je to celkem zdlouhave
PLS muzes mi dat link na to co mas ty (prehravac)
Btw. co mas za mobil? Ja mam k750.
Dikk |
|
| Návrat nahoru |
|
7luke.com V.I.P.

|
|
| Návrat nahoru |
|
cofi Moderátor

|
#509 Zaslal: 30.06.06 17:09 Předmět: |
|
|
Tohle je ale skin na K750 ne?
Potreboval bych spis skin na W800  |
|
| Návrat nahoru |
|
7luke.com V.I.P.

|
#512 Zaslal: 30.06.06 17:26 Předmět: |
|
|
jo sorry já k tomu ještě nepsal info, hodil jsem to jentak do placu  _________________ Spoluzakladatel se-tuningu (headmaster = Havros). iPhone 2G 8GB + iPhone 3G 8GB + iPhone 3GS 32GB |
|
| Návrat nahoru |
|
Rasty Anonymní
|
#514 Zaslal: 30.06.06 17:29 Předmět: |
|
|
MOc dikk. Ale jeste se chci zeptat jestli by neslo mit prehravac z w800 za k750. A mohlxy byste nekdo jeste uploadnout nejaky skiny prehravace na k750? Dikk moc  |
|
| Návrat nahoru |
|
cofi Moderátor

|
#517 Zaslal: 30.06.06 18:15 Předmět: |
|
|
| Mit v K750i prehravac z W800i nejde.Nebo teda jde ale je potreba flashnout K750 na W800 ale o tom se tu pise jinde;) |
|
| Návrat nahoru |
|
7luke.com V.I.P.

|
#537 Zaslal: 30.06.06 23:54 Předmět: |
|
|
Jasně - přehrávač je záležitost firmware = NEJDE jen tak vzít a dát do K750. Mimochodem, když už píšu, dnes jsem viděl v TESCU W800i za 10.000, tak jsem si říkal, že to moje Kčko Wčko vypadá je fakt hybrid jak se patří  _________________ Spoluzakladatel se-tuningu (headmaster = Havros). iPhone 2G 8GB + iPhone 3G 8GB + iPhone 3GS 32GB |
|
| Návrat nahoru |
|
7luke.com V.I.P.

|
#556 Zaslal: 01.07.06 14:41 Předmět: |
|
|
download http://nortx.cjb.hu/MediaPlayer.ZIP _________________ Spoluzakladatel se-tuningu (headmaster = Havros). iPhone 2G 8GB + iPhone 3G 8GB + iPhone 3GS 32GB |
|
| Návrat nahoru |
|
7luke.com V.I.P.

|
|
| Návrat nahoru |
|
7luke.com V.I.P.

|
#847 Zaslal: 04.07.06 22:47 Předmět: |
|
|
little preview / malá ukázka
K750i
W800i
součást Apple megapacku
více zde http://www.se-tuning.cz/viewtopic.php?p=846#846 _________________ Spoluzakladatel se-tuningu (headmaster = Havros). iPhone 2G 8GB + iPhone 3G 8GB + iPhone 3GS 32GB |
|
| Návrat nahoru |
|
7luke.com V.I.P.

|
|
| Návrat nahoru |
|
7luke.com V.I.P.

|
|
| Návrat nahoru |
|
ESS!S Kolemjdoucí

|
#980 Zaslal: 06.07.06 17:19 Předmět: |
|
|
| neporadil by mi nekdo s nastavenim prehravace furt mi to nejde:-(,treba i pres icq my icq:274-462-396 |
|
| Návrat nahoru |
|
CheChe BAN
|
#1107 Zaslal: 09.07.06 13:22 Předmět: lol |
|
|
| Rasty napsal: | Tohle psal Cofi:
Tohle je super!
Mam zmenenj skin na skin podle iPODu (skin jsem nasel na se-nse)
akorad neni predelano uplne vse:( Chystam se to doladit ale potreboval bych zbytek tech souboru v seznamu kvuli velikostem.Nezna nedko nejakej kompletne preskinovanej prehravac? Nechce se mi je vsechny zkouset (i kdyz jsem nasel zatim 4Smile ) je to celkem zdlouhave
PLS muzes mi dat link na to co mas ty (prehravac)
Btw. co mas za mobil? Ja mam k750.
Dikk |
Kde si našel na ten apple aipod pls dej mi link nebo napiš 309-426-028 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|