PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Registrace
Registrace
Soukromé zprávy
Soukromé zprávy
Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) K750, W800 - Návody

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Jak obnovit FW Vodafone R1DB001 po flashi na W800 nebo K750 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Adow
Moderátor
Moderátor


Příspěvky: 1672
Bydliště: Brrrrno
Už. poděkoval: 83x
Poděkovalo mu 327 lidí
ve 113 příspěvcích

Příspěvek #76390 Zaslal: 25.10.07 11:48    Předmět: Citovat

Do prvního postu přidán postup menu.ml fix, tak vám to snad pomůže..
Téma promazáno...

_________________

Mobile 1: T-Mobile MDA Compact V -> HTC Touch Diamond II EržikaD2 - WM6.5.3 - Sense 2.5 - CZ
Mobile 2: K530i CID 52 -> W660i R8BB001
Nepište mi, prosím, na SZ dotazy - bohužel už jsem dlouho mimo a jen málo si pamatuju Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Schwarzi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 10
Bydliště: Kosice
Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #85341 Zaslal: 19.12.07 09:53    Předmět: Citovat

Chcel by som sa spytat, nemate niekto zalohy od Rmobile slovensko?
Mam w800 prefarbeny erom z CID 36 BROWn do RED
A dal som si novy FW a decustomizoval som ho.
Ale este predtym som ho aj odblokoval.
CO mam robit ak si ho ku reklamacke potebujem zablokovat a co mam nahrat do telefonu, ja mam zalohovanu iba GSFD
Dik za odpoved
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Fiola
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 1



Příspěvek #87087 Zaslal: 30.12.07 01:18    Předmět: Citovat

Rád bych poprosil o reupload toho prvního příspěvku co se týče souborů. Rád bych si vrátil po půl roce právě ten Vodafone Firmware Smile... díky moc! Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Schwarzi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 10
Bydliště: Kosice
Už. poděkoval: 2x

Příspěvek #87343 Zaslal: 31.12.07 10:44    Předmět: Citovat

HAllo ludia, to tu fakt nikto nema zalohu od Tmobile Slovensko???
Strasne ju teraz potrebujem na W800i red 36

Dik Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lordwasil
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 6



Příspěvek #90108 Zaslal: 11.01.08 10:39    Předmět: Citovat

Hi. Neovlivni postup, z emam CID 36 red? PLS nemohl by nekdo uploadnou ty dva soubory z prvniho postupu? Ta stranka je ende Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Adow
Moderátor
Moderátor


Příspěvky: 1672
Bydliště: Brrrrno
Už. poděkoval: 83x
Poděkovalo mu 327 lidí
ve 113 příspěvcích

Příspěvek #90112 Zaslal: 11.01.08 10:55    Předmět: Citovat

Ty máš CID 36 a měl jsi firmware Vodafone? Neměl jsi náhodou Oskara? Oskar používal klasický FW K750, na ten nic speciálního nepotřebuješ!
_________________

Mobile 1: T-Mobile MDA Compact V -> HTC Touch Diamond II EržikaD2 - WM6.5.3 - Sense 2.5 - CZ
Mobile 2: K530i CID 52 -> W660i R8BB001
Nepište mi, prosím, na SZ dotazy - bohužel už jsem dlouho mimo a jen málo si pamatuju Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lordwasil
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 6



Příspěvek #90115 Zaslal: 11.01.08 11:23    Předmět: Citovat

Ja mam telefon s puvodnim firm primo od vyrobce. Zadny operator nic ale ted prechazim k Vodne a potrebuju jeschim firm abych mohl mit ty jejich veci.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lordwasil
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 6



Příspěvek #90117 Zaslal: 11.01.08 11:26    Předmět: Citovat

Ted tam mam firm od SE R1DB001.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Adow
Moderátor
Moderátor


Příspěvky: 1672
Bydliště: Brrrrno
Už. poděkoval: 83x
Poděkovalo mu 327 lidí
ve 113 příspěvcích

Příspěvek #90123 Zaslal: 11.01.08 13:16    Předmět: Citovat

Jaj, my se tady všichni lopotíme s tím, abysme se zbavili těch strašnejch úprav pro operátora a ty je tam chceš narvat Smile. Vodafone live do toho asi nedostaneš, jinak si ten telefon nech jak je, jen si nech poslat Vodafone nastavení na WAP, MMS, inet nebo email a máš to.
_________________

Mobile 1: T-Mobile MDA Compact V -> HTC Touch Diamond II EržikaD2 - WM6.5.3 - Sense 2.5 - CZ
Mobile 2: K530i CID 52 -> W660i R8BB001
Nepište mi, prosím, na SZ dotazy - bohužel už jsem dlouho mimo a jen málo si pamatuju Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lordwasil
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 6



Příspěvek #90194 Zaslal: 11.01.08 18:38    Předmět: Citovat

Ale ja bych potreboval aby mi tam sla i ta aplikace sms gratis to je pro pritelkyni. A na Vodafone mi rekli, ze jde stahnou jen pres vodafone live Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bigkubush
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 2



Příspěvek #90700 Zaslal: 13.01.08 13:54    Předmět: Citovat

Nemate nekdo ty soubory od VF, odkazy jaksi nejedou

//pRo_lama: odkazy pekne fungujú Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bigkubush
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 2



Příspěvek #90790 Zaslal: 13.01.08 19:22    Předmět: Citovat

no j nevim, ale me se tam vypise UNDER CONSTRUCTION, jestli prosim nekdo mate ten fw, posle te mi na bigt@centrum.cz, diky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pRo_lama
Čestné uznání
Čestné uznání


Příspěvky: 1673
Bydliště: Ružomberok
Už. poděkoval: 17x
Poděkovalo mu 187 lidí
v 81 příspěvcích

Příspěvek #90811 Zaslal: 13.01.08 20:09    Předmět: Citovat

@ bigkubush:
Necituj posledný príspevok !!! Edituj svoj post!!!!

Sprav to podľa druhého návodu. Wink

_________________
Aktuálny mobil: Samsung Galaxy S4

[Nepíšte mi na ICQ ohľadom mobilov. Od toho tu je fórum !!!]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
`xXxTRA
Moderátor
Moderátor


Příspěvky: 1150
Bydliště: Ostrava
Už. poděkoval: 37x
Poděkovalo mu 57 lidí
ve 22 příspěvcích

Příspěvek #98445 Zaslal: 23.02.08 13:36    Předmět: Citovat

doofos napsal:
ассDF


davej si pozor a precti si odkazy v mem podpisu

_________________
Sony Ericsson W950i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
doofos
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí


Příspěvky: 3


Poděkovali mu 3 lidé
v 1 příspěvku

Příspěvek #98452 Zaslal: 23.02.08 13:53    Předmět: Citovat

ahoj lide! skusil jsem te dva spusoby,- ale mne to poprve neslo(pro 2sp,- nevim jak upravit ten gdfs soubor,- vzil jsem to s iprotebe, ale fw, jaky byl tam napsan puvodne, - R1L002. Skusil jsem to menit jak psal ashus, ale tech znaku mnohym vic, pocitejte R1DB001 napriklad. Bojim se tak neco skazit, protoze na webu jsem cetl ze estli nahram do mobilu spatny gdfs tak musim pak nest to do serviscentru:(((. Nemuze nekdo, komu to povedlo, dat ten upraveny gdfs na iprotebe, please) Konecne po 2 dni flashovani mne povedl spusob Garykillera, ale ten full FS od Krtka jsem taky nenasel a dal tam FS od ashusu a ozivil to prez SEUS(taky nahlasilo me chybu v menu). Aspon ted' mam fungujici mobil, ale nahled baterky a menu me zustali stejne jak jsem mel na R1CA021:((((( Urcite takove preflasovani poznaji pri reklamovani:((( (jo, - mam jeste otazku,- nekomu povedla ta reklamace a mu to uznali?) Pomuzte, prosim, co mam s tim ted' udelat, mozna nekdo jeste ma Krtkovou zalohu s tou Vodafonovskou customizaci baterky a menu?

xXxTRA^^,- promin,- blbi mi Iexplorer, a nestihl jsem opravit ten post, kdyz ty rovne ho v tu dobu smazal:((,- dekuji za rychlou prace;)))

P.S.: na 3 den flashovani, skoro jak u Garykilleru s 13ho pokusu, nevim s ceho (ale delal jsem to same) - vsechno dopadlo dobre,- v pondeli skusim nest foun na reklamace.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra SE-tuning.cz » (SW) K750, W800 - Návody Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory


TOPlist
Dostupnost podle Monitoring-serveru.cz

 Forumno.net - V‘e pro Va‘e Nokie Nokia 6230i - v‘e co jste hledali
Eroticka-seznamka.com k800i.eu - K790i & K800i Fansite java hry na mobil SexyHity.CZ
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional

Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com